به گزارش روز دوشنبه ایرنا از روابط عمومی سازمان دارالقرآن الکریم، حجتالاسلام والمسلمین سیدمصطفی حسینی درباره نهضت ملی «زندگی با آیهها» اظهارداشت: این نهضت که با هدف انس، فهم و عمل به آیات قرآن کریم در زندگی فردی و اجتماعی مردم شکل گرفته است، در گام دوم خود، با همراهی و نقشآفرینی حداکثری دستگاههای اجرایی، نهادهای فرهنگی و مجموعههای مردمی به مرحلهای نوین رسیده است.
وی گفت: این مشارکت گسترده، زمینهای را برای همافزایی ملی در گسترش فرهنگ قرآنی فراهم کرده و ظرفیتهای جدیدی را برای اجرای برنامههای قرآنی عمیق، جریانساز و تأثیرگذار ایجاد خواهد کرد.
حسینی افزود: شورای توسعه فرهنگ قرآنی کشور، با نقشآفرینی فعال در گام دوم نهضت «زندگی با آیهها»، در تلاش است تا با همکاری و نقشآفرینی دستگاهها و مجموعههای مردمی، شاهد شکلگیری یک جبهه متحد و قوی قرآنی باشیم. این شورا، با بهرهمندی از ظرفیتهای نهادهای مختلف، در مسیر تثبیت این نهضت ملی و تبدیل آن به یک گفتمان عمومی قرآنی در جامعه گام برمیدارد.
دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی کشور بیان کرد: در ادامه این مسیر نورانی، تاکنون بیش از ۴۰ نهاد و سازمان کلیدی در جهت ترویج معارف قرآنی و تحقق این نهضت بزرگ، تفاهمنامههایی امضا کردهاند.
وی با اشاره به مشارکت حدود ۴هزار نهاد مردمی در سال گذشته اظهارداشت: امسال بیش از ۵۰۰ مجموعه مردمی در فراخوان ارسال ایده برای نهضت «زندگی با آیهها» شرکت کردند و با حدود ۶۰ مجموعه پیشرو مردمی تفاهمنامه همکاری نوشته شد و امید است امسال شاهد نقشآفرینی و مشارکت جدیتر مجموعه های مردمی باشیم.
مشارکت نهادهای دولتی و مردمی در تحقق جبهه متحد قرآنی
حسینی گفت: شورای سیاستگذاری ائمه جمعه، وزارت آموزش و پرورش، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، کمیته امداد امام خمینی (ره)، سازمان تبلیغات اسلامی، سازمان اوقاف و امور خیریه، مرکز مدیریت حوزههای علمیه، دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران، ستاد کل نیروهای مسلح، جامعه الزهرا، سازمان بسیج مستضعفین، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، سازمان بهزیستی کشور، آستان قدس رضوی، آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه (س)، مسجد مقدس جمکران، آستان حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)، ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی و هنری مساجد کشور از مجموعههایی هستند که در این نهضت مشارکت دارند.
نماینده ولیفقیه در استان زنجان خاطرنشان کرد: این همکاریها، پایهگذار حرکتهای عمیق و گستردهتر قرآنی خواهد شد و به فضل الهی، قرآن را از سطح قرائت و حفظ، به عرصه تفکر، تدبر و عمل در جامعه خواهد رساند.
وی افزود: برای تحقق یک جبهه متحد قرآنی، لازم است که هم نهادهای دولتی و هم مجموعههای مردمی در این حرکت سهیم باشند. ما نیازمند جریانسازی قرآنی در تمام عرصههای فرهنگی، اجتماعی و آموزشی کشور هستیم و این نهضت، بستری برای این تحول خواهد بود.
حسینی درباره اهمیت گام دوم نهضت «زندگی با آیهها» تأکید کرد: نهضت ملی زندگی با آیهها، تنها یک برنامه قرآنی نیست بلکه یک راهبرد فرهنگی است که در مسیر تحقق جامعهای قرآنی حرکت میکند. گام دوم این نهضت، با مشارکت نهادهای مختلف، در تلاش است تا سبک زندگی قرآنی را در بطن جامعه نهادینه کند. همکاری بیش از ۴۰ نهاد کلیدی و هزاران مجموعه مردمی، نشان از یک عزم ملی برای گسترش فرهنگ قرآن و تحقق آرمانهای قرآنی انقلاب اسلامی دارد.
دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی کشور به محصولات متعدد و جذاب این نهضت برای تبیین مؤثر آیههای الهی اشاره کرد و گفت: نهضت «زندگی با آیهها» در گام دوم خود، تلاش دارد تا با استفاده از ابزارهای نوین، فناوریهای دیجیتال، تولیدات چندرسانهای و حضور فعال رسانهای، گفتمان قرآن را در جامعه فراگیر کند.
حسینی با اشاره به سنت عهد با آیهها در محافل قرآن اظهارداشت: باهم عهد میبندیم که در راستای عمل به آیه شریفه «وَ تَعاوَنُوا عَلَی الْبِرِّ وَ التَّقْوی» با همکاری و همدلی همه نهادهای فرهنگی و مردمی، گامی بلند در مسیر تحقق جامعهای قرآنی برداریم.
منبع