بنیاد ملی علم ایران از توسعه موتور مسیریابی وزن‌دار و زمان‌مبنا حمایت می‌کند


به گزارش روز شنبه گروه علمی ایرنا از بنیاد ملی علم ایران، افزایش دسترسی به وسایل حمل‌ونقل شخصی از یک‌سو موجب آسایش شهروندان در سفرهای درون‌شهری شده و از سوی دیگر با افزایش تقاضای سفر، به وجود آورنده مسائلی همچون ترافیک شدید و آلودگی هوا در شهرهای بزرگ شده است.

سازمان‌های مدیریت شهری سال‌ها است که در راستای گسترش امکانات شهری می‌کوشند و شهروندان را به استفاده از این امکانات تشویق می‌کنند. قابل پیش‌بینی است که با رشد همزمان امکانات حمل‌ونقل همگانی و شخصی بسیاری افراد ترجیح می‌دهند قسمتی از مسیر را با خودروی شخصی طی کرده و در قسمتی دیگر از سفر از حمل‌ونقل عمومی استفاده کنند.

هدف از این پروژه توسعه یک ابزار مسیریابی است که شهروندان را با وجود برنامه زمانی متغیر حمل‌ونقل عمومی، مسئله پارک خودرو در مسیریابی ترکیبی و ترجیحات شخصی افراد، یاری دهد.

بنیاد ملی علم ایران در راستای مأموریت‌گرا شدن پژوهش‌ها و حمایت از طرح‌های پژوهشی که به فناوری روز دنیا می‌پردازد و می‌تواند باری از دوش صنعتگران کشور بردارد، فراخوان‌هایی را با عنوان برنامه حمایت از پژوهش عمیق شرکت‌های دانش‌بنیان منتشر می‌کند.

«توسعه موتور مسیریابی وزن‌دار و زمان مبنا» به عنوان یکی دیگر از فراخوان‌های این برنامه، منتشر می‌شود و افراد واجد شرایط تا ۴ فروردین ۱۴۰۴ فرصت دارند که پروپوزال خود را از طریق سامانه کایپر برای بنیاد ملی علم ایران ارسال کنند.

تاریخ این فراخوان تمدید نخواهد شد و فقط پروپوزال‌های ارسالی در بازه زمانی اعلام شده در فراخوان به مرحله داوری خواهند رفت.

نحوه پذیرش طرح‌ها رقابتی است و از بین پیشنهادهای دریافتی، موردی که شرایط لازم را داشته باشند پذیرفته می‌شوند.

همچنین پژوهش پیشنهاد شده تا سقف ۸۰ درصد، حداکثر ۲.۵ میلیارد تومان، توسط بنیاد ملی علم ایران حمایت خواهد شد، بدیهی است که مابقی هزینه‌ها باید توسط شرکت متقاضی ارائه‌دهنده پژوهش تأمین شود.

متقاضیان جهت ثبت‌نام می‌توانند به سامانه کایپر مراجعه و از طریق بخش متقاضیان/ پژوهشگران اقدام کنند و درصورتی‌که در این سامانه پروفایل مشخصات فردی ندارید ابتدا ثبت‌نام کرده و سپس به‌وسیله نام کاربری (Email) رمز عبور اعطا شده وارد سامانه شوند. پس از ورود در بخش ارسال طرح جدید می‌توانند از کارتابل پژوهش عمیق شرکت‌های دانش‌بنیان اقدام به ارسال طرح کنند.

پژوهشگران پس از مطالعه توضیحات فراخوان و آیین‌نامه‌های مربوطه در پورتال بنیاد علم، در صورت داشتن هر گونه ابهام یا سؤال در خصوص فرایند ارسال طرح، شرایط و محتوای علمی فراخوان می‌توانند از پروفایل خود در سامانه کایپر با کارگروه دانش‌بنیان از طریق تیکت، یا با ایمیل jandili.a@insf.org سؤالات خود را مطرح کنند و یا با شماره تلفن ۰۲۱۸۲۱۶۱۱۵۰(آقای جندیلی) تماس گیرند.

برای دریافت اطلاعات بیشتر درخصوص فراخوان اینجا کلیک کنید.


منبع

درباره ی پشتیبان

مطلب پیشنهادی

راهکار نوآورانه پژوهشگران دانشگاه تهران برای ارزیابی کیفیت شیرخشک

به گزارش روز شنبه گروه علمی ایرنا، در پژوهشی که به تازگی توسط محسن آقازیارتی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *