بنا بر نتایج یک مطالعه: امید به زندگی در نوار غزه به نصف کاهش یافته است


به گزارش بامداد دوشنبه ایرنا از الجزیره، این مطالعه توسط محققان دانشگاه پنسیلوانیا به رهبری میشل گیلو و گروهی از محققان بین المللی انجام شده و نتایج آن در مجله پزشکی The Lancet منتشر شده است.

در پی این مطالعه محققان دریافتند که امید به زندگی از میانگین ۷۵.۵ سال قبل از جنگ به ۴۰.۵ سال در دوره اکتبر ۲۰۲۳ تا سپتامبر ۲۰۲۴ کاهش یافته است.

کاهش امید به زندگی برای مردان بیشتر بوده و از ۷۳.۶ سال قبل از جنگ به ۳۵.۶ سال کاهش یافته است. همچنین این میزان برای زنان از ۷۷.۴ سال قبل از جنگ به ۴۷.۵ سال کاهش یافته است.

در پی کاهش امید به زندگی، محققان سه سناریوی برای امید به زندگی در نوار غزه ترسیم کرده‌اند.

سناریوی اول بر اساس آمار رسمی مرگ از سوی وزارت بهداشت غزه، بدون احتساب تعداد تخمینی افراد مفقود یا زیر آوار مانده است که میانگین امید به زندگی بین اکتبر ۲۰۲۳ تا سپتامبر ۲۰۲۴ عدد ۴۰.۵ سال برآورد شده است.

اما سناریوی دوم بر اساس مرگ‌هایی است که اطلاعات کامل آنها در دسترس قرار دارد که امید به زندگی بین اکتبر ۲۰۲۳ و سپتامبر ۲۰۲۴ را ۴۴.۴ سال تخمین می‌زند.

همچنین سناریوی سوم بر اساس آمار رسمی مرگ از سوی وزارت بهداشت غزه، شامل حداقل تعداد تخمینی افراد گزارش شده مفقود یا زیر آوار مانده است که میانگین امید به زندگی بین اکتبر ۲۰۲۳ تا سپتامبر ۲۰۲۴ را ۳۶.۱سال نشان می‌دهد.

به گزارش ایرنا، آمریکا و قطر ۱۵ ژانویه ۲۰۲۵ برابر با ۲۶ دی ماه ۱۴۰۳ اعلام کردند که اسرائیل و حماس به توافق آتش بس دست یافته‌اند.

این توافق، ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ برابر با ۳۰ دی ماه ۱۴۰۳ اجرایی شد و مرحله اول آن، ۶ هفته به طول خواهد انجامید.

طی این مرحله، درباره اجرای توافق در مرحله دوم و سپس سوم آن، مذاکره خواهد شد.

اسرائیل با حمایت آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تا ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخت که بر اثر آن، افزون بر ویرانی‌های عظیم و قحطی مرگبار، بیش از ۱۵۷ هزار فلسطینی که بیشتر آنها زن و کودک هستند، شهید و زخمی و همچنین بیش از ۱۴ هزار نفر مفقودالاثر شدند.


منبع

درباره ی پشتیبان

مطلب پیشنهادی

درخواست وزیر صهیونیست برای اشغال کامل غزه

به گزارش روز دوشنبه ایرنا به نقل از خبرگزاری سما، بزالل اسموتریچ، وزیر دارایی رژیم …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *