بغض و اشک سفیر فلسطین در سازمان ملل بر آنچه بر مردم غزه می‌گذرد


به گزارش خبرنگار ایرنا از سازمان ملل، ریاض منصور روز جمعه به وقت محلی در نشست شورای امنیت درباره حملات اسرائیل به مراکز بهداشتی و درمانی غزه دربخشی از سخنانش گفت: تصاویردکتر حسام ابوسفیر که لباس سفید پزشکی خود را پوشیده و نماد انسانیت و امید است و درحال حرکت به سمت تانک های اسرائیلی است که نماد مرگ و تخریب هستند، برای همیشه به عنوان انعکاسی از آنچه که در غزه در خطر است، یعنی خود انسانیت، باقی خواهد ماند.

ریاض منصور تاکید کرد: این تصویر نشان‌دهنده مردمی است که در برابر تمام مشکلات، با وجود رنج شدید ایستاده‌اند و در عین حال نشان می‌دهد که در آن لحظه چقدر تنها بودند.

سفیر فلسطین در سازمان ملل گفت: پزشکان و کادر پزشکی فلسطینی سعی می کنند جان انسان ها را نجات دهند و در این مسیر جان خود را از دست می دهند. آنها در مبارزه ای هستند که نمی توانند در آن پیروز شوند و در عین حال، حاضر نیستند تسلیم شده و به سوگند خود خیانت کنند.آنها در حال تلاش برای نجات جان‌ انسانها هستند، در حالی که بیمارستان‌ها تحت حمله قرار دارند و کادر پزشکی همراه با بیماران و افرادی که به دنبال پناهگاه هستند، محاصره شده و کشته می‌شوند.

او با بغض ادامه داد: این درحالی است که ساختمان های پزشکی حتی برای مادران و کودکان نیز تخریب شده اند، و دسترسی به دارو و کمک های امدادی نیست، آب و برق قطع شده است و گرسنگی بر آنها تحمیل می شود.

سفیر فلسطین در سازمان ملل گفت: پزشکان در غزه می دانند که افرادی که سعی در نجات آنها دارند، در نهایت کشته خواهند شد و در پایان آنها توسط اسرائیل به جرم تلاش برای نجات جان انسان ها بازداشت، شکنجه و یا حتی کشته خواهند شد. با این حال آنها ادامه می دهند.

ریاض منصور سپس با بغض و اشک ادامه داد: دکتر محمود ابو نجیله که در ماه اکتبر در یک حمله هوایی اسرائیل به بیمارستان العوده کشته شد، چندین ماه قبل آن بر روی یک تخته سفید (وایت بورد) که معمولا برای برنامه ریزی های جراحی ها استفاده می شد، در این بیمارستان پیامی نوشت که آن را می خوانم: هرکس تا پایان زنده بماند، این داستان را بگوید؛ ( گریه سفیر فلسطین ) ما را به یاد بیاورید و از ما یاد کنید.

او ادامه داد: هیچ چیزی توجیه نمی‌کند که پزشکانی که در تلاش بودند جان قربانیان را نجات دهند، خودشان تبدیل به قربانی شوند، و جامعه بین‌المللی حتی بخشی از شجاعت و فداکاری آنها را برای توقف این شرایط نداشته است.

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد پس از بیش از یکسال از جنگ اسرائیل در غزه اعلام کرد «فاجعه حقوق بشری همچنان در غزه در برابر چشمان جهانیان ادامه دارد» و با بیان اینکه اسرائیل ادعاهای خود درباره بیمارستانهای غزه را اثبات نکرده است، از این رژیم خواست کمک های بشردوستانه به ویژه مراقبت های بهداشتی را برای فلسطینیان تسهیل کند و به حضور مستمر خود در سرزمین های اشغالی فلسطین پایان دهد.

به گزارش خبرنگار ایرنا از سازمان ملل، ولکر ترک، کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد روز جمعه به وقت محلی در نخستین نشست شورای امنیت در سال جدید میلادی ۲۰۲۵ ، گزارشی درباره مراقبت های بهداشتی در غزه به این شورای ۱۵ عضوی که ریاست دوره ای آن را در ماه جاری میلادی (ژانویه) الجزایر برعهده دارد، ارائه کرد.

ولکر ترک گفت: یک فاجعه حقوق بشری همچنان در غزه در برابر چشمان جهانیان ادامه دارد. ابزارها و روش‌های جنگی اسرائیل ده‌ها هزار نفر را کشته، آوارگی گسترده‌ای را به همراه داشته است و غزه را ویران کرده است. این موضوع بیشترین نگرانی را در مورد رعایت قوانین بین المللی ایجاد کرده است.

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل که از ژنو سوئیس بصورت ویدئویی در نشست شورای امنیت در نیویورک شرکت کرد، افزود: گزارش اخیر دفتر من که دوره بین ۷ اکتبر ۲۰۲۳ تا ۳۰ ژوئن ۲۰۲۴ را پوشش می دهد، الگوهای حملات به بیمارستان ها، که با حملات هوایی اسرائیل شروع شد، پس از حملات نیروهای زمینی، بازداشت برخی از بیماران و کارکنان را نشان می دهد. این گزارش همچنین جزئیات قتل بیماران، کارکنان و غیرنظامیان را شرح می دهد.

به گزارش ایرنا، رژیم اسرائیل از هفتم اکتبر۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) در پی ناکامی در عملیات طوفان الاقصی از سوی گروههای مقاومت فلسطینی به رهبری حماس، جنگ ویرانگری را علیه نوار غزه آغاز کرده است؛ طی این مدت بخش اعظم منازل و زیرساخت‌های نوار غزه در این جنگ به شدت تخریب شده‌اند و محاصره رقت بار و بحران انسانی شدید در کنار قحطی و گرسنگی بی‌سابقه، جان ساکنان این منطقه را تهدید می‌کند.

حملات اسرائیل تنها به نوار غزه محدود نشده است و رژیم اشغالگر قدس، جنگ طلبی خود را در کرانه باختری، لبنان و دیگر مناطق خاورمیانه با حمایت های همه جانبه آمریکا و متحدانش گسترش داده است.

وزارت بهداشت غزه  در تازه ترین اطلاع رسانی خود اعلام کرد شمار شهدای نوار غزه از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ و همزمان با آغاز عملیات طوفان الاقصی تاکنون به ۴۵هزار و ۵۸۱ نفر و شمار مجروحان هم به ۱۰۸هزار و ۴۳۸ نفر رسید.


منبع

درباره ی پشتیبان

مطلب پیشنهادی

آکسیوس: مشاور ارشد بایدن برای شرکت در مذاکرات آتش‌بس غزه وارد دوحه شد

به گزارش یکشنبه شب ایرنا، آکسیوس در این گزارش به نقل از یک مقام آمریکایی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *