به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، مراسم اختتامیه نوزدهمین جشنواره بینالمللی تئاتر مقاومت صبح امروز چهارشنبه 19 دی 1403 با معرفی برگزیدگان این رویداد در سالن همایشهای سازمان منطقه آزاد اروند برگزار شد. در این مراسم مسئولان سازمان بسیج مستضعفین و جمعی دیگر از مدیران استان خوزستان حضور داشتند.پخش تیزر نوزدهمین جشنواره بینالمللی تئاتر مقاومت بخش اول مراسم اختتامیه بود.
مسیر تازهای در جشنواره
محمد کاظم تبار دبیر نوزدهمین جشنواره بینالمللی تئاتر مقاومت در ابتدای این مراسم ضمن ارائه گزارشی از روند برگزاری این رویداد توضیح داد: در این دوره مسیر تازهای شروع شده که در پایان آن قرار داریم. دورهای که در چهار بخش پیش روی علاقه مندان قرار گرفت مسیری که در برگیرنده مسابقه تئاتر صحنهای، مسابقه نمایشنامه نویسی، مسابقه تئاتر خیابانی(سردار آسمانی ) و سمینار بود.
وی افزود: در این دوره تلاش کردیم تا بتوانیم در حوزه تئاتر مقاومت تفاوتهایی را به نسبت دورههای قبلی داشته باشیم موضوعی که باعث میشود ما این دوره از جشنواره را آغاز راه جدیدمان بدانیم.
کاظمتبار تصریح کرد: امیدوارم با برطرف کردن نواقص مسیر را به درستی ادامه بدهیم. در این چهار چوب از همه دوستان و همکارانم در ستاد جشنواره و عزیزان در خوزستان قدردانی می کنم و امیدوارم کاستی ها را ببخشید.
پس از صحبت های کاظم تبار کلیپی از روند داوری بخشهای مختلف جشنواره پخش شد.
سید علی یزدی خواه رئیس مجمع نمایندگان مجلس استان تهران هم در این مراسم گفت: این جشنواره هزاران استعداد را ارتقا بخشیده است کما اینکه بسیاری از کارگردانان از همین رویدادها کارشان را آغاز می کنند.
وی ضمن ارائه تعاریفی از حوزه مقاومت در جهان و اهمیت آن در موضوع محور مقاومت فلسطین گفت: مقاومت همیشه در طول تاریخ آثار عظیم و خسارات حداقلی دارد. و شما امروز با نام تئاتر مقاومت در این صحنه حضور دارید. مسیری که دربرگیرنده پیشینه ای قوی در درون داشته هایمان است و باید دست مریزاد گفت به همه عزیزانی که در این رویداد تئاتر مقاومت حضور پیدا کرده اند.
یزدی خواه ضمن ابلاغ سلام ویژه رئیس مجلس شورای اسلامی و رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی به شرکت کنندگان در جشنواره تئاتر مقاومت تاکید کرد: امیدوارم صد و نودمین دوره این جشنواره برگزار و میلیون ها نفر هم بیننده آثار نمایشی شما در حوزه محور مقاومت باشند.
تجلیل از شهیدی که هنرمند بود
تجلیل از خانواده شهید عارف کایدخورده بازیگر تئاتر و از شهدای مدافع حرم و مالک سراج بازیگر پیشکسوت تئاتر، سینما و تلویزیون بخش بعدی مراسم بود.
در این بخش ضمن پخش کلیپی از این شهید بزرگوار ستاد برگزاری جشنواره از خانواده شهید کایدخورده قدردانی شد.
والده شهید کاید خورده در این بخش گفت: متشکرم از همه عزیزانی که واژه مقاومت را میفهمند. شهید کایدخورده از جمله رزمندگانی بودند که تئاتر کار میکردند و خیلی خوشحالم که شما هنرمندان راه این هنرمند را ادامه میدهید.
بهترین نمایشنامه
معرفی برگزیدگان بخش مسابقه نمایشنامه نویسی بخش دیگری از مراسم اختتامیه بود که براساس آرای هیئت داوران برگزیدگان به شرح زیر معرفی شدند:
در این بخش از علیرضا معروفی نویسنده نمایشنامه “دیفن هیدرامین” قدردانی کرد.
جایزه بخش مسابقه نمایشنامه نویسی به خسرو امیری نویسنده نمایشنامه “لجن خوار” رسید.
در ادامه آهنگ اختصاصی نوزدهمین جشنواره بینالمللی تئاتر مقاومت با عنوان “نبض جهان” به خوانندگی میلاد هارونی رونمایی شد.
نوزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت پاییز و زمستان سال 1403 به دبیری محمد کاظم تبار توسط انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس بنیاد فرهنگی روایت فتح در تهران و شهرهای مختلف کشور پیش روی مخاطبان قرارگرفت.
اجراهای بخش «سردار آسمانی» این دوره از جشنواره نیز با حضور 27 گروه فعال عرصه تئاتر خیابانی به صورت رقابتی و 9 گروه در بخش مهمان با مشارکت سپاه حضرت ولیعصر (عج) استان خوزستان، سازمان منطقه آزاد «اروند» و مکتب حاج قاسم طی روزهای پانزدهم تا نوزدهم دی ماه در شهرهای اهواز، آبادان، خرمشهر و بندر ماهشهر استان خوزستان اجرا شد.
انتهای پیام/
منبع