بخش خبری تکراری در شأن صدا و سیما نیست

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، رئیس انجمن اسلامی اصناف و بازاریان اردبیل شامگاه سه‌شنبه در نشست با مدیرکل صدا و سیمای مرکز اردبیل اظهار داشت: دیگر دوره تولید و پخش برنامه‌های تکراری آن هم از نوع خبر گذشته و باید مردم با اخبار به روز و متناسب با نیاز روزانه آشنایی پیدا کرده و در جریان آن قرار بگیرند.

سعید ایرانی‌جم تصریح کرد: انتظار می‌رود صدا و سیما در دعوت از کارشناسان و متخصصان در حوزه‌های مختلف عدالت را رعایت کرده و از برخی موازی‌کاری‌ها و طرح مسائل تکراری و غیرضرور پرهیز کند.

وی به کیفی‌سازی تولید برنامه ها متناسب با ذائقه مردم اشاره کرد و گفت: امیدواریم در این حوزه نیز هدف‌گذاری‌ها و برنامه‌ریزی‌‌ها به شکل صحیح و درست اتفاق بیفتد.

رئیس انجمن اسلامی اصناف و بازاریان اردبیل افزود: امیدواریم صدا و سیما به دور از نگاه انحصارگرایانه به جامعه مخاطبان و ذائقه آنها توجه کرده و در این زمینه تلاشی مؤثر انجام دهد.

دبیر مجمع مطالبه‌گران و اصناف و بازاریان اردبیل نیز در این نشست خاطرنشان کرد: صدا و سیما باید به عدالت گستری و هویت‌طلبی به عنوان 2 رویکرد جدید توجه جدی داشته و از چهار چالش جدی عبوری موفقیت‌آمیز داشته باشد.

بهنام صحرانورد در ادامه اضافه کرد: یکی از چالش‌‌های جدی صدا و سیما تک صدایی بودن آن است که هیچ جایگاهی را برای شنیدن مباحث عمومی قائل نیست و بدون رقیب در این عرصه سعی می‌کند تا رسانه تک صدایی باشد.

وی بیان کرد: وجود رقبای بزرگ خارجی، شبکه‌های اجتماعی متنوع و نگاه تهاجمی در این حوزه از دیگر چالش‌هایی است که باید مورد توجه قرار گیرد و به نظر می‌رسد راه‌اندازی شبکه‌های استانی آن هم 24 ساعته حرکتی نامعقول و در حقیقت موجودی ناقص‌الخلقه بوده که هیچ خروجی مناسبی نداشته است.

دبیر مجمع مطالبه‌گران و اصناف و بازاریان اردبیل ضرورت کیفی‌سازی تولیدات متناسب با ذائقه مردم را یادآور شد و ادامه داد: صدا و سیما نتوانسته فراتر از محدوده اختیارات خود به صورت میدانی مطالبات مردم را مطرح کند و در استان اردبیل نیز با چالش تولید برنامه‌های جدید و مخاطب پسند روبه‌رو شده است.

صحرانورد تصریح کرد: هر چند در سطح ملی تولید سریال‌ها و فیلم‌هایی نظیر حضرت موسی و سلمان فارسی را شاهد هستیم اما در این استان بیش از 25 سال است که در تولید فیلم و یا سریال چالدوران و یا شاه اسماعیل با انواع تنگناهای مالی و سناریونویسی روبه‌رو هستیم.

به گزارش تسنیم، در این نشست اعضای مجمع بی‌توجهی به توسعه ورزش همگانی، تولید برنامه‌های سفارشی، عدم توجه به سرمایه‌گذاران و همراه نشدن آنها، بی‌توجهی به مسائل اخلاقی و تربیتی در قالب تولید و پخش برنامه‌های مخاطب پسند، نامناسب بودن لهجه مجریان و تداعی شدن خشونت و برخی تغییر ذائقه‌ها در تولید برنامه‌ها را به عنوان آسیب‌های جدی صدا و سیمای مرکز اردبیل برشمردند.

انتهای پیام/131/.


منبع

درباره ی پشتیبان

مطلب پیشنهادی

فرمانده مقاومت در غزه: دست اسرائیل هرگز به اسرای خود نمی رسد

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، منابعی در گروههای مقاومت فلسطینی در گفت‌وگو با وبگاه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *