بخشی از تلفات جاده‌ای به صنعت خودرو بر می‌گردد


به گزارش ایرنا ، سردار قاسم رضایی روز سه‌شنبه در حاشیه نخستین کنفرانس ملی «دوسالانه کاربرد هوش مصنوعی در کنترل ترافیک» در جمع خبرنگاران افزود: هر چند صنعت خودرویی کشور در تولید خودروها اصلاح داشته ولی کافی نیست.

وی گفت:ترافیک یکی از موضوعات امنیتی است که دغدغه بسیاری از مردم نیز می باشد، متاسفانه شاهد وقوع حوادث ناگوار و غیر قابل جبران در موضوع ترافیک هستیم که پلیس در راستای وظایف قانونی خود ۲ دهه است بر موضوع ترافیک تمرکز کرده است.

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور یادآور شد: هرچند جانباختگان تصادفات رانندگی نسبت به سال های گذشته کاهش یافته ولی هنوز آمار زیادی است که امید است با رعایت رانندگان، تلاش دستگاه های متولی و پلیس و استفاده از هوش مصنوعی بتوانیم تا حد چشمگیری این آمار را کاهش دهیم.

وی با اشاره به موضوع چهارشنبه آخر سال گفت: طی یک هفته گذشته ۳۱ نفر مجروح، ۱۴ قطع عضو و ۷ آسیب چشمی و حتی فوتی داشتیم که به خانواده‌ها توصیه می‌شود بر رفتار فرزندان خود نظارت داشته باشند تا یک لحظه شادی گذرا به یک عمر تلخی تبدیل نشود.

این مقام ارشد انتظامی با اشاره به کشف بیش از ۴۰ هزار مواد محترقه در یکی از استان های کشور تاکید کرد: از مردم تقاضا می شود هر گونه اخبار در خصوص تهیه و توزیع مواد محترقه را از طریق تماس با سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند و تهیه کنندگان این مواد نیز بدانند پلیس از مرزها گرفته تا شهرها به طور جدی در این خصوص وارد عمل شده و با آنان برخورد قاطع می شود.

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور در مورد تقارن ما رمضان و نوروز و تمهیدات پلیس افزود: با صاحبان صنف های رستوران ها و اغذیه فروش‌ها که طبق قوانین اعلام شده توسط اماکن عمومی در این ماه فعالیت نکنند و حرمت نگه ندارند برخورد قانونی می‌شود.

وی در ادامه گفت: سال جدید با ماه مبارک رمضان همزمان شده که پلیس تسهیلات لازم برای سفر مردم و همچنین روزه داران را فراهم خواهد کرد و امید است در ایام پیش رو حوادث ترافیکی و جاده ای نیز با رعایت رانندگان و توجه به توصیه های پلیس تا حد چشمگیری کاهش یابند.

به گزارش ایرنا، اولین کنفرانس ملی دو سالانه کاربرد هوش مصنوعی در کنترل ترافیک (AITC ۲۰۲۵) در تاریخ‌های ۷-۸ اسفندماه ۱۴۰۳ به صورت ترکیبی (حضور فیزیکی و مجازی) و به زبان فارسی برگزار می‌گردد که تاکید کنفرانس امسال بر «مدیریت شهری و جاده‌ای» است.

بخش‌های مختلف کنفرانس شامل ارائه مقالات علمی، ایده‌شو، گزارش‌های تجارب موفق، سخنرانی‌های کلیدی، میزگردهای تخصصی، کارگاه‌های آموزشی و نمایشگاه تخصصی است.

از جمله مهم‌ترین اهداف کنفرانس ملی دو سالانه کاربرد هوش مصنوعی در کنترل ترافیک، تبیین مبانی نظری هوش مصنوعی در پیشگیری جرایم ترافیکی، ایجاد تعامل و هماهنگی میان موسسات آموزشی و پژوهشی با سازمان‌ها و نهادهای مرتبط با هوش مصنوعی به منظور دستیابی به راهکارهای اثربخش برای هوشمندسازی پلیس و مهندسی ترافیک در راستای پیشگیری از آسیب‌ها و جرایم ترافیکی است.


منبع

درباره ی پشتیبان

مطلب پیشنهادی

انصاری: برای مقابله با بحران‌های زیست محیطی باید به اصول اسلامی بازگردیم

به گزارش روز سه شنبه ایرنا از روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست، شینا انصاری …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *