«با خون» به مناسبت زادروز داریوش مهرجویی منتشر شد

به گزارش جمعه شب خبرنگار موسیقی ایرنا، قطعه موسیقی «با خون» رکوئیم برای زنده‌یادان داریوش مهرجویی و وحیده محمدی‌فر بر مبنای «کنسرتو ویولن می‌ماژور» اثر یوهان سباستین باخ با آهنگسازی احسان بیرقدار، طراحی، ایده‌پردازی و تهیه‌کنندگی علی جعفری پویان و با حضور افتخاری مسعود کیمیایی گوینده تیزر به مناسبت هشتاد و پنجمین زادروز داریوش مهرجویی کارگردان صاحب سبک و فقید سینمای ایران و نوازنده‌ سنتور منتشر و به فرزندان این هنرمند تقدیم شده است.

رکوئیم یا موسیقی مردگان قطعه آوازی در سوگ مردگان است.

علی جعفری پویان (تک‌نواز ویولن، ویولا)، سیاوش کامکار (سنتور)، گروه زهی؛ علی جعفری پویان، حامد کرمانی، میلاد عالمی، تینا جامه‌گرمی، علیرضا چهره قانی، اهورا خدامی، کیمیا لشکری (ویولن اول و دوم)، علی جعفری پویان، میلاد عالمی، تینا جامه‌گرمی (ویولا) از نوازندگان این اثر هستند.

حامی حقیقی ضبط ویولن، ویولا سولو، میکس و مسترینگ، امید اصغری/ استودیو هرتز ضبط سازهای زهی، سیاوش کامکار/ استودیو سیا ضبط سنتور، سوگل ضامنی طراح گرافیک، هستی سراجی طراح پرتره، کامبیز باقری عکس و تصویر، حمید نجفی‌راد طراح تیزر، علیرضا صفرنژاد موشن، مهرداد مجاوری تدوین، گروه هنری آما آرت (AmaArt Group)، منیژه صهبایی مشاور اجرایی، هارمونیک تیونز نشر بین‌المللی از دیگر عوامل اجرایی قطعه موسیقی «با خون» هستند.

ضبط این اثر ۲۲ مهرماه امسال همزمان با سالروز درگذشت داریوش مهرجویی و همسرش وحیده محمدی‌فر آغاز شده بود که شامگاه امروز جمعه – ۱۶ آذرماه – به مناسبت زادروز داریوش مهرجویی (۱۷ آذرماه) منتشر شد.

تهیه‌کننده «با خون» همزمان با ضبط این اثر درباره چگونگی شکل‌گیری آن گفته بود: فکر می‌کنم خیلی از ما پس از درگذشت این دو هنرمند شوک روحی بدی را تجربه کردیم به همین دلیل احساس کردم با زبان هنر و خلق اثر می‌توانیم شدت زخمی را که این فاجعه بر روح ما و فرزندانشان و بخش زیادی از جامعه ایجاد کرده است، التیام بخشیم.

جعفری پویان افزود: پیشنهاد ساخت و ایده و طرح کلی این قطعه را با دوست هنرمندم احسان بیرقدار که همکاری‌های مختلفی با هم داشته‌ایم مطرح کردم. او نیز در مدت کوتاهی اثر را برای ویولن و ارکستر تنظیم و آماده ضبط کرده است.

«با خون» به مناسبت زادروز داریوش مهرجویی منتشر شد

این نوازنده ویولن همزمان با انتشار «با خون» بیان کرد: این اثر، رکوئیم برای داریوش مهرجویی و وحیده محمدی‌فر است که آهنگسازی آن را احسان بیرقدار، بر مبنای موومان دومِ «کنسرتو ویولن می‌ماژور» اثرِ یوهان سیاستین باخ انجام داده و موسیقی جدید و مستقلی با محوریت ویولن و سنتور خلق کرده است.

جعفری پویان اظهار کرد: نام این اثر براساس ترکیب دو کلمه‌ «باخ» و «خون» شکل گرفته است. از حضور افتخاری استاد مسعود کیمیایی نیز برای خوانش تیزر معرفی اثر بهره بردیم که از همراهی صمیمانه‌ او بسیار سپاسگزارم. از یکایک دوستان و همکاران هنرمندم نیز که در شکل‌گیری این اثر مرا یاری و همراهی کردند نهایت تشکر را دارم. این اثر در پلتفرم‌های معتبر بین‌المللی قابل دسترسی است.

برای تماشای تیزر قطعه موسیقی «با خون» با گویندگی مسعود کیمیایی اینجا و برای شنیدن قطعه موسیقی اینجا مراجعه کنید.

همیشه و هر ساعت تولد مهرجویی است

همچنین مسعود کیمیایی نویسنده و کارگردان پیشکسوت و از سینماگران موج نوی سینمای ایران به مناسبت هشتاد و پنجمین زادروز داریوش مهرجویی و انتشار قطعه موسیقی «با خون» پیام ویدئویی را منتشر کرده است.

کیمیایی در این ویدئو بیان کرده است: «روز تولد داریوش مهرجویی شد. داریوش مهرجویی مرگ ندارد و همیشه و هر ساعت تولد اوست. این همه اثر پاک و دانسته مرگ ندارد. سعی بر این شد علی جعفری پویان، احسان بیرقدار و سیاوش کامکار با هامون، باخ، مهرجویی اثری بسازند و آن را برای روز تولد داریوش تقدیم کنند. فوق‌العاده است. این بزرگ دیدن و زیبا دیدن و هنرمندانه دیدن از طرف موسیقی و با زبان موسیقی است.»

به گزارش ایرنا، داریوش مهرجویی نویسنده، یکی از کارگردانان برجسته و از چهره‌های اصلی موج نوی سینمای ایران متولد ۱۷ آذر سال ۱۳۱۸ بود، وی فارغ‌التحصیل رشته فلسفه از دانشگاه کالیفرنیا، لس آنجلس (UCLA) آمریکا بود و علاوه بر فعالیت در سینما، به نوشتن رمان و ترجمه نیز می‌پرداخت.

جایزه شوالیه ادب و هنر فرانسه سال ۱۳۹۳ از سوی سفیر این کشور به مهرجویی اهدا شد. «گاو»، «هامون»، «دایره مینا»، «اجاره‌نشین‌ها»، «سارا»، «پری»، «لیلا»، «سنتوری»، «مهمان مامان»، «نارنجی‌پوش» و «لامینور» از فیلم‌های مهرجویی است.

این کارگردان و وحیدیه محمدی‌فر همسر وی ۲۲ مهرماه سال گذشته در ویلای شخصی خود در کرج به قتل رسیدند.


منبع

درباره ی پشتیبان

مطلب پیشنهادی

داوری‌های کتاب سال فارس پایان یافت؛ ۱۱ اثر برگزیده شدند

به گزارش ایرنا، حمیدرضا قانعی روز شنبه به رسانه‌ها اعلام کرد: بیش از ۶۰۰ کتاب …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *