بایدها و نبایدهای تغذیه‌ای در تعطیلات نوروز



تهران- ایرنا- مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به باید و نبایدهای تغذیه‌ای در ایام نوروز اشاره کرد و گفت: افراد در دید و بازدیدها باید سعی کنند از شیرینی‌های کوچک استفاده و بیشتر میوه مصرف کنند.


منبع

درباره ی پشتیبان

مطلب پیشنهادی

بررسی وضعیت سفرهای نوروز ۱۴۰۴/ افزایش تردد، کاهش تصادفات و هشدار درباره بارندگی‌ها

تهران-ایرنا- در نخستین جلسه ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر نوروز در سال ۱۴۰۴، نمایندگان دستگاه‌های …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *