کرمانشاه- ایرنا- سرپرست فرمانداری شهرستان پاوه در بازدید از سایت تردد مسافر و بازارچه مرزی شوشمی در بخش نوسود گفت: نبود زیر ساخت مهمترین مشکل این مرز است.
به گزارش ایرنا؛ فرزاد الماسی؛ سرپرست فرمانداری پاوه همچنین در گفت و گو با مسافران حاضر در این سایت وضعیت تردد و خدمات رسانی را پرس وجو کرد و مشکلات آنها را بررسی و قول پیگیری برای رفع آنها داد.
سرپرست فرمانداری پاوه با انتقاد از وضعیت زیر ساختهای بازارچه و سایت تردد مسافر نبود زیرساخت مناسب را مهمترین مشکل مرز شوشمی دانست.
الماسی تاکید کرد این زیر ساختها از ۱۲ سال پیش که بازدیدی از مرز شوشمی داشته ام وجود داشته است و هیچ تغییری نکرده و این در شان این مرز مهم نیست و قطعا پیگیری برای حل این مشکل در دستور کار قرار می گیرد.
براساس اعلام اداره کل گمرک استان کرمانشاه در ۱۰ ماه سپری شده از سال جاری ۳۸ میلیون دلار کالا به وزن ۳۳۳ تن از گمرک شوشمی به خارج از کشور صادر شد.
به گزارش ایرنا؛ شوشمی یکی از قدیمیترین مرزهای کشور است که قدمتی ۸۰ ساله دارد و در طول سالهای جنگ تحمیلی تعطیل بود و بعد از گذشت مدتی فعالیت تجاریش را آغاز کرد و در شرایط کنونی جزو بازارچه های فعال کشور است.
این مرز در فاصله ۳۵ کیلومتری شهرستان پاوه و پنج کیلومتری غرب نوسود پاوه و ۱۵۵ کیلومتری کرمانشاه در محوطهای بلند و پلکانی شکل در حدود ۲ هکتار واقع شده است.
مرز شوشمی از سمت عراق به استان حلبچه در شمال این کشور همسایه متصل و در مجاورت شهر طویله قرار دارد؛ روزانه بین ۴۰ تا ۵۰ دستگاه کامیون به بازارچه فوق تردد می کنند و کالاهای مختلفی از طریق بازارچه شوشمی صادر می شود.
شهرستان پاوه با بیش از ۶۰ هزار نفر جمعیت در۱۲۰ کیلومتری شمال غربی کرمانشاه افزون بر ۸۴ کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارد. این شهرستان با استان حلبچه اقلیم کردستان هم مرز است و اکنون مرز و بازارچه رسمی شوشمی در بخش نوسود این شهرستان فعال است.
منبع