ایران در جایگاه هشتم جهانی بازار حلال قرار دارد


به گزارش ایرنا از سازمان غذا و دارو، حسین رستگار با اشاره به اینکه هنوز ظرفیت های زیادی برای رشد و بهبود در بخش‌های مختلف وجود دارد، افزود: ظرفیت‌های گسترده‌ای برای افزایش تولید و صادرات این محصولات در کشور وجود دارد. این امر می‌تواند کمک شایانی به تقویت اقتصاد ملی و افزایش صادرات غیرنفتی کند.

وی به رشد جهانی بازار حلال اشاره کرد و گفت: محصولات حلال در سطح بین‌المللی با استقبال فزاینده‌ای روبه‌رو هستند و بسیاری از کشورهای غیرمسلمان نیز وارد این بازار شده‌اند. به‌عنوان نمونه، شرکت نستله بیش از ۱۰۰ خط تولید محصولات حلال در سطح جهانی راه‌اندازی کرده است، که نشان از روند رو به رشد این صنعت دارد.

رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال تأکید کرد: اگرچه ایران در حوزه غذای حلال رتبه‌ای پایین‌تر از آنچه که باید داشته باشد، این امکان وجود دارد که با بهبود زیرساخت‌ها و توسعه سایر بخش‌های مرتبط، همچون داروسازی، مد و پوشاک و گردشگری حلال، سهم بیشتری از این بازار جهانی به دست آورده و جایگاه خود را تقویت کند.

وی همچنین از عملکرد ایران در بخش‌های دیگر بازار حلال از جمله مالی اسلامی، گردشگری حلال و داروسازی به‌عنوان نقاط قوت یاد کرد و اظهار داشت: ایران با رتبه سوم در بخش مالی اسلامی، رتبه ۱۵ در گردشگری حلال، و رتبه ۱۱ در حوزه دارو، نشان داده است که با استفاده از ظرفیت‌های موجود می‌تواند در سایر بخش‌ها نیز رشد چشمگیری داشته باشد.

رستگار گفت: بازار حلال یک فرصت طلایی برای توسعه اقتصادی و بین‌المللی‌سازی برند ایران است. باید از تمام ظرفیت‌های کشور برای ارتقای جایگاه خود در این بازار ارزشمند استفاده کنیم.


منبع

درباره ی پشتیبان

مطلب پیشنهادی

بهروزآذر: بررسی لایحه حمایت از زنان در مجلس شورای اسلامی آغاز شده است

به گزارش ایرنا، زهرا بهروز آذر روز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیات دولت با حضور …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *