به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، محمدحسین عبداللهی در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهارداشت: با توجه به اینکه در طول سه سال گذشته 40 مدرسه با 342 کلاس درس در این منطقه به بهره برداری رسیده و این روند موجب افزایش سرانه فضای آموزشی در این منطقه شده است اما در سال 1401 منطقه تبادکان با 32 طرح متوقف مانده و بدون اعتبار، سه هزار دانش آموز بدون کلاس، 38 مدرسه کانکسی و مدارس چهار نوبته مواجه بود.
وی افزود:در منطقه تبادکان، که به عنوان بزرگترین منطقه آموزش و پرورش کشور است،از سال 1401 تاکنون به همت خیران مدرسهساز سرانه آموزشی در این منطقه از 1.8 دهم مترمربع به ازای هر دانشآموز به 3 متر مربع افزایش یافته است.
عبدالهی با بیان این مطلب که هزار کلاس درس، 27 هزار دانش آموز را پوشش میدهند گفت: منطقه آموزش و پرورش تبادکان با سه نوع مهاجرت دانش آموزان شامل مهاجرت اتباع خارجی، مهاجرت از استانهای دیگر و مهاجرت از مناطق مرکزی به حاشیه شهر مواجه است ،به این ترتیب ثبت نام شناور دانش آموزان در طول سال تحصیلی از چالشهای مهم این منطقه است و این درحالی است که هر ساله شاهد افزایش چند هزار نفری شمار دانش آموزان در این زمینه هستیم.
رئیس آموزش و پرورش تبادکان مشهد گفت: سرانه فضای ورزشی منطقه تبادکان نیز با 6 برابر افزایش، اکنون به 2.4دهم متر مربع افزایش یافته است.
وی اضافه کرد:هم اکنون سرانه فضای آموزشی در استان 4.3 دهم متر مربع و در کشور 5 و نیم متر است، در حالی که استانداردهای جهانی در این زمینه 8 متر مربع به ازای هر دانش آموز است.
عبداللهی خاطرنشان کرد:در سال تحصیلی جاری 10 هزار دانشآموز جدید به جمعیت دانش آموزی این منطقه افزوده شده و بر اساس آمار هم اکنون 165 هزار نفر در این منطقه زیر پوشش تحصیلی قرار دارند.
رئیس آموزش و پرورش تبادکان مشهد تاکیدکرد: وسعت 4هزار کیلومتر مربعی این منطقه و وجود بیش از 140 هزار دانش آموز که 21 هزار نفر آنان را اتباع خارجی تشکیل میدهند و همگی از محرومیت و فقر رنج میبرند، کار را برای اثربخشی چنین حمایتهایی سخت کرده است.
انتهای پیام/282
منبع