به گزارش خبرنگار ایرنا، حسینعلی امیری، پنجشنبه در آیین رونمایی از سردیس شهدا و بخش واقعیت مجازی موزه دفاع مقدس فارس، اظهار کرد: در این بخش برای تربیت نسل امروز، دست پری داریم و دفاع مقدس گنجینه تمام نشدنی است که باید از آن استفاده کرد.
وی ادامه داد: دفاع مقدس هویت ملی، دینی و تاریخی و نماد غیرت ما ایرانیها است و هر جامعه با هویت تاریخی خود زندگی میکند.
استاندار فارس گفت: در وضعیت کشور پس از انقلاب اسلامی و در شرایطی که با فتنههای داخلی نیز مواجه بودیم، جنگ بر ما تحمیل شد و عراق از نظر تسلیحات و نیروهای انسانی از سوی جبهه استکبار حمایت میشد.
امیری اضافه کرد: عراق جنگ تحمیلی را با ۱۲ لشکر آغاز کرد، اما در پایان با ۱۲۰ لشکر علیه ایران میجنگید؛ با این حال دفاع مقدس تنها جنگی بود که طی آن حتی یک میلیمتر هم از خاک کشور جدا نشد.
استاندار فارس گفت: این پیروزی وجه نظامی دفاع مقدس است، اما این دوران از منظر دینی و معنوی، قابل توصیف نیست و آنچه از فیلم و عکس و پوستر و تولید محتوا انجام شده با واقعیت ایثار و دلاوری رزمندگان فاصله ها دارد.
وی عنوان کرد: ایثار، از خودگذشتگی، شجاعت و خدابندگی به روشنترین وجه در دوران دفاع مقدس ایران تجلی یافته است و نمی توان همه آن را در موزهها نشان داد.
هرچه میتوانید، دفاع مقدس را شبیهسازی کنید
امیری گفت: موزه دفاع مقدس از نظر محتوا باید بیشتر توسعه یابد و در این مسیر، هر چه میتوانید، دوره دفاع مقدس را شبیه سازی کنید به عنوان نمونه در ساخت سنگر از همان گونیها استفاده شود.
استاندار فارس گفت: در دوره دفاع مقدس، برای ورود به میدانهای مین و شرکت در عملیاتها و جانفشانی رقابت وجود داشت و اینها باید تا حد ممکن نشان داده شود.
وی بیان کرد: از لباس های برجای مانده از رزمندگان و دلنوشتههای آنها در دوران جنگ در این موزه استفاده شود.
صبح پنجشنبه هشتم آذر ۱۴۰۳از سردیس ۲۷ شهید شاخص فارس در دفاع مقدس، یادمان شهدای پایگاه هوایی شهید دوران شیراز و بخش بازی و واقعیت مجازی موزه دفاع مقدس فارس با حضور استاندار، نماینده ولی فقیه در فارس وجمعی از پیشکسوتان دفاع مقدس رونمایی شد.
منبع