استاد دانشگاه: گفت‌وگو باید به فرهنگ رایج کشور تبدیل شود


به گزارش دوشنبه ایرنا، محمدرضا قائدی در هفتمین نشست دفاتر تقریب مذاهب دانشگاه آزاد اسلامی در شیراز، اظهار کرد: تغییر رویکرد و عنوان دفاتر تقریب مذاهب دانشگاه آزاد به دفتر گفت و گوی ادیان، اقوام و مذاهب اقدامی بزرگ و ارزشمندی است که باعث توسعه مخاطبان و افزایش وحدت در سطح کشور می‌شود.

وی افزود: امروز به شدت به افزایش توانایی گفت‌ و گو در میان همه قشرها و بخش‌های جامعه نیازمندیم و امیدواریم این کار بزرگ که با پیشگامی و محوریت دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شده در دیگر بخش‌ها نیز منتشر شود.

توسعه محتوایی دفاتر تقریب مذاهب دانشگاه آزاد اسلامی

مشاور رییس دانشگاه آزاد اسلامی در امور همگرایی مذاهب در ادامه این آیین گفت: در ابتدای شکل‌گیری دفاتر تقریب مذاهب دانشگاه آزاد اسلامی، تمرکز بر روی مذاهب موجود در کشور اما طی پنج سال گذشته این مجموعه رشد کرده و امروز این ظرفیت در بخش بین‌الملل و داخلی دانشگاه توانایی فراتر از تقریب مذاهب را دارد.

حجت‌الاسلام سیدحامد علم‌الهدی افزود: بر همین اساس توسعه فعالیت دفاتر به ادیان اقوام و مذاهب مطرح و ضرورت گستردگی فعالیت در تمام استان‌های کشور نمایان‌تر شد.

او اظهار کرد: امروزه اصل پیشگیری یک اصل عقلایی و مورد قبول همگانی در جهان است و با توجه به موقعیت سوق الجیشی کشور در مرکز بحران‌های جهانی، موضوع تقریب، گفت‌وگو و همگرایی ادیان، مذاهب و اقوام با رویکرد پیشگیرانه اهمیت بالایی دارد.

علم‌الهدی ادامه داد: دشمن بیرون از مرزهای ایران اسلامی در انتظار ایجاد شکاف و اختلاف در میان اقشار مختلف مردم است تا به کشور ضربه بزند و هدف اصلی از فعالیت‌های دفاتر تقریب در استان‌ها پوشاندن این شکاف‌ها و راه‌های نفوذ است.

مشاور رییس دانشگاه آزاد اسلامی در امور همگرایی مذاهب یاداور شد: هر یک از مسئولان دفاتر تقریب ادیان، مذاهب و اقوام باید اشاعه تفکر همگرایی و تقریب را در بین دانشجویان نسل‌های جدید دنبال کنند.


منبع

درباره ی پشتیبان

مطلب پیشنهادی

ثبت‌نام در پذیرش بدون آزمون ۱۴۰۳ تا ۲۹ دی تمدید شد

به گزارش گروه علمی ایرنا از سازمان سنجش آموزش کشور، پیرو انتشار دفترچه راهنمای ثبت‌نام …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *