از ردیاب خورشیدی تا اینورترهای بادی در «شب علم» شهید بهشتی

به گزارش خبرنگار گروه علمی ایرنا، قطار رویداد «شب علم» شامگاه یکشنبه، پنجم اسفندماه به دانشگاه شهید بهشتی رسید و این رویداد با حضور پرشور علاقه‌مندان به علم در مرکز همایش‌های این دانشگاه از دقایقی پیش آغاز شده و در حال برگزاری است.

در رویداد قبلی، ۲۵ بهمن ماه امسال بود که این رویداد با شعار «دانش، از شریف برای مردم» با حضور بیش از هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز به همراه خانواده‌هایشان در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.

بر اساس این گزارش، علاقه‌مندان به شرکت در این رویداد از همان دقایق ابتدایی، در غرفه‌های مختلف این نمایشگاه، حضور پیدا کردند و غرفه‌های مختلف نمایش دستاوردهای علمی دانشگاه و برگزاری کارگاه‌های مختلف از جمله برنامه‌های «شب علم» در دانشگاه شهید بهشتی است.

از ردیاب خورشیدی تا اینورترهای بادی در «شب علم» شهید بهشتی

دست‌سازه‌های عملی دانشجویان تحصیلات تکمیلی انرژی‌های تجدیدپذیر و برق دانشگاه بهشتی از غرفه‌هایی است که مورد استقبال بازدیدکنندگان قرار گرفته است.

بیان ساده مطالب علمی به مردم در رویداد شب علم

رئیس بنیاد علم ایران در این رویداد در سخنانی در ابتدا ضمن گرامیداشت یاد شهید سیدحسن نصرالله رهبر فقید حزب‌الله، به برگزاری شش رویداد شب علم در سالی که گذشت اشاره و اظهار کرد:اساتید در شب علم تلاش می‌کنند حتی‌الامکان با استفاده از زبان فارسی، مطالب علمی را برای مردم به زبان ساده بیان کنند چرا که بیان ساده مفاهیم علمی، پرسشگری و کنجکاوی در بین دانش‌آموزان و دانشجویان به دنبال خواهد داشت.

از ردیاب خورشیدی تا اینورترهای بادی در «شب علم» شهید بهشتی

علی‌محمد سلطانی ضمن اظهار امیدواری از برگزاری این برنامه در سال‌های آتی تاکید کرد: این رویدادها فرصتی است که فکر نکنیم علم دانش و دانشگاه، یک فضای دست‌نیافتنی است. ما می‌خواهیم علم را به زبان ساده بیان کنیم و در سادگی است که پرسشگری و کنجکاوی ایجاد می‌شود.

وی با بیان اینکه علم تنها مخصوص دانشمندان و متخصصان نیست بلکه بخشی از زندگی روزمره ماست، اضافه کرد: علم همه جا حضور دارد و درک علم زندگی ما را غنی‌تر می‌کند.

از ردیاب خورشیدی تا اینورترهای بادی در «شب علم» شهید بهشتی

قدردانی رئیس دانشگاه شهید بهشتی از نمایش علمی دانشجویان در رویداد «شب علم»

رئیس دانشگاه شهید بهشتی نیز در ابتدای این مراسم ضمن خوشامدگویی به حاضران گفت: این دانشگاه، دانشگاه علم پایه است، ما دنبال استعدادها هستیم و خوشحال هستیم که امشب دانشجویان نمایش علمی خود را ارائه دادند.

سید محمودرضا آقامیری از حضور مردم در دانشگاه شهید بهشتی قدردانی کرد و گفت: برای ما این حضور ارزشمند است و تشکر می‌کنم که در این شب سرد به شب علم آمدید.

از ردیاب خورشیدی تا اینورترهای بادی در «شب علم» شهید بهشتی

طراحان برج میلاد و پل طبیعت در دانشگاهی شهیدبهشتی تحصیل کرده‌اند

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه شهید بهشتی نیز در سخنانی ضمن تشکر از بنیاد ملی علم ایران برای کاشت بذر شب علم و ایجاد همدلی هر چه بیشتر در دانشگاه گفت: شما به دانشگاهی دعوت شدید که طراحان پروژه‌هایی همچون برج میلاد و پل طبیعت را در خود آموزش داده است.

سیده مهری حمیدی سنگدهی ضمن تبریک فرا رسیدن روز مهندس و بزرگداشت خواجه نصیرالدین طوسی تأکید کرد: ما در دانشگاه، کنار حل کردن معادلات پیچیده می‌خواهیم مسائل جامعه را هم رفع کنیم.

از ردیاب خورشیدی تا اینورترهای بادی در «شب علم» شهید بهشتی

در مسیر تولید ثروت باید نگاه همه ایران به تولید فناوری و نوآوری باشد

عضو هیات علمی دانشکده انرژی دانشگاه شهید بهشتی نیز در این رویداد در سخنانی با موضوع انقلاب‌های صنعتی، نسل‌های دانشگاهی و عصر انرژی به سخنرانی پرداخت و گفت: ۱۰ هزار سال پیش انقلاب کشاورزی رخ داد انسان‌ها یک‌جا نشین شدند. باید بررسی کرد که چگونه جامعه بشری بر بال علم‌ سوار شد و ثروت بشر را در پهنه گیتی گسترش داد.

مجید زندی به تشریح انقلاب‌های صنعتی در ادوار مختلف پرداخت و در ادامه به ارتباط نسل‌های دانشگاهی با انقلاب‌های صنعتی اشاره کرد و گفت: ۵۰ سال است که اقتصاد دانش‌بنیان آغاز شده است و دانشگاه‌ها تولید ثروت می‌کنند.

وی اظهار کرد: ما اعتقادمان بر این است که در مسیر تولید ثروت باید نگاه همه ایران به طراحی و تولید فناوری و نوآوری باشد.


منبع

درباره ی پشتیبان

مطلب پیشنهادی

رفتار مسئولانه آموزش عالی در قتل خالقی، الگوی مجموعه مدیریت کشور قرار گیرد

به گزارش خبرنگار گروه علمی ایرنا، محمدامین ناجی روز یکشنبه پنجم اسفندماه در نشست معاونان …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *