اتحادیه جهانی دست قهرمانان اجاره‌ای کشتی را بست


به گزارش ایرنا، در سال‌های اخیر شاهد این موضوع بودیم که کشتی‌گیران زیادی از جمله روس‌ها با تغییر تابعیت برای کشورهای دیگر به میدان رفتند، تا جایی که کشورهایی که هیچ سابقه درخشانی در کشتی دنیا ندارند با استفاده از این کشتی‌گیران به مدال‌های المپیک و جهانی دست یافتند. کشتی‌گیران روسی در المپیک پاریس موفق به کسب هفت مدال رنگارنگ برای کشورهای دیگر شدند.

در بازی‌های المپیک ۲۰۲۴ پاریس، رازامبک جمال‌اف (ازبکستان) در وزن ۷۴ کیلوگرم، ماگومد رمضان‌اف (بلغارستان) در وزن ۸۶ کیلوگرم و احمد تاج‌الدین‌اف (بحرین) در وزن ۹۷ کیلوگرم مدال طلا گرفتند و اسلام دودایف (آلبانی) در وزن ۶۵ کیلوگرم، چرمن والیف (آلبانی) در وزن ۷۴ کیلوگرم، داورن کوراگلیف (یونان) در وزن ۸۶ کیلوگرم و ماگومدخان ماگومدوف (جمهوری آذربایجان) مدال برنز کسب کردند.

اتحادیه جهانی کشتی در راستای جلوگیری از گسترش این امر، قوانین سختگیرانه‌ای را منطبق با منشور المپیک وضع و اجرایی کرده که به شرح زیر است:

۱- برای تغییر تابعیت کشور جدید، داشتن روادید آن کشور الزامی است و روادید اقامت دیگر مبنای اخذ مجوز نیست.

۲- هر فدراسیون ملی می‌تواند تنها یک تغییر ملیت در سال به ازای هر جنسیت (مرد یا زن) را تأیید کند.

۳- ورزشکارانی که تغییر تابعیت داده‌اند، باید از آخرین مبارزات رسمی که برای کشور قبل خود انجام داده‌اند، حداقل ۳ سال گذشته باشد.

۴- درخواست‌ها از اول اکتبر تا ۲۰ دسامبر سال میلادی پذیرفته می‌شود و در صورت رعایت تمامی شرایط، تغییر تابعیت از اول ژانویه سال بعد اجرایی می‌شود (برای سال ۲۰۲۵ در موارد استثنائی این مورد تا ۱۹ ژانویه خواهد بود).

۵- حداقل هزینه برای کارهای اداری و جبران خسارت آموزش ۱۰ هزار فرانک سوئیس تعیین شده که باید به اتحادیه جهانی پرداخت شود.

۶- ورزشکارانی که دارای تابعیت مضاعف هستند و می‌خواهند برای کشور دوم کشتی بگیرند، می‌باید مدرکی مبنی بر اقامت دائم یا تابعیت ۱۰ ساله به اتحادیه جهانی ارائه دهند.

۷- محدودیت شرکت برای کشتی‌گیران تغییر تابعیت داده:

در سال ۲۰۲۵-۲۰۲۶ حداکثر ۲ کشتی‌گیر خارجی مجاز به حضور در ترکیب تیم یک کشور دیگر هستند، مشروط بر اینکه این کشور در ترکیب تیم خود حداقل ۲ کشتی‌گیر داخلی داشته باشد.

در سال ۲۰۲۷- ۲۰۲۸ حداکثر ۲ کشتی‌گیر خارجی مجاز به حضور در ترکیب تیم یک کشور دیگر هستند، مشروط بر اینکه این کشور در ترکیب خود ۲ برابر آن کشتی‌گیر داخلی داشته باشد.

در سال ۲۰۲۹ حداکثر یک کشتی‌گیر خارجی مجاز به حضور در ترکیب تیم یک کشور دیگر است، مشروط بر اینکه این کشور در ترکیب خود ۴ برابر آن کشتی‌گیر داخلی داشته باشد.

۸- برای کسانی که در حال حاضر بدون پاسپورت مورد قبول شرایط جدید، برای کشور دیگری کشتی می‌گیرند، اقداماتی موقتی در نظر گرفته است.

۹- فدراسیون‌های ملی کشتی می‌توانند هر سال حداکثر به ۳ ورزشکار خود از هر جنسیت اجازه انتقال به کشورهای دیگر را بدهند.


منبع

درباره ی پشتیبان

مطلب پیشنهادی

تیم‌ هاکی پسران زیر ۱۶ سال ایران سوم جهان شد

به گزارش ایرنا، تیم هاکی چمنی پسران زیر۱۶ سال کشورمان برای نخستین بار به مقام …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *