به گزارش ایرنا از سازمان غذا و دارو، مهدی پیرصالحی روز یکشنبه افزود: آییننامه موجود توسط وزارت بهداشت تدوین نشده و سازمان غذا و دارو بر آن اشکالات متعددی گرفته چراکه سلامت مردم را به خطر میاندازد و ما خواستار بازنگری آن هستیم.
وی اظهارداشت:با اصل موضوع موافق هستیم ولی آیین نامهای که ابلاغ شد چیزی نبود که توسط وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو تدوین شده باشد و اشکالات متعددی دارد که اجرای آن میتواند سلامت مردم را به خطر بیندازد.
پیرصالحی با بیان اینکه خواستار بازنگری آییننامه هستیم، تاکید کرد: نیازمند آییننامهای هستیم که هم توزیع اینترنتی داشته باشیم هم سلامت مردم را تضمین کنیم، چنین آییننامهای باید تدوین و ابلاغ شود.
رئیس سازمان غذا و دارو ادامه داد: قوانینی که یک شبه با فشار نهادهایی که مستقیم پاسخگوی سلامت مردم نیستند وضع میشود، تبعات خوبی برای سلامتی مردم و کشور نخواهد داشت.
به گزارش ایرنا، سازمان غذا و دارو پیش تر اعلام کرده بود فعالیت سکوهای اینترنتی تنها در حوزه حمل دارو و با نظارت سازمان غذا و دارو صورت می گیرد. آنچه درمورد حمل دارو توسط سکوها تدوین شده و توسط وزارت ارتباطات اعلام شد «آییننامه حمل دارو از طریق سکوی اینترنتی است» و بههیچ وجه فروش اینترنتی دارو مطرح نیست.
در این آییننامه تاکید شده که هرگونه خرید، فروش و انبار دارو توسط سکوهای اینترنتی غیرمجاز و غیرقانونی است. پس از ثبت کد رهگیری نسخه توسط بیمار در سامانه سکوهای مورد تایید سازمان غذا و دارو، نسخه از طریق سکو حمل و به نشانی متقاضی که در سیستم ثبت شده است تحویل داده میشود.
عرضه داروهای خاص، سهمیهای، تحت کنترل و دارای شرایط خاص حمل، توسط پلتفرمها صورت نخواهد گرفت و مجوز فعالیت سکوهای اینترنتی متقاضی فعالیت در حوزه حمل دارو در یک کارگروه مشترک توسط سازمان غذا و دارو با همکاری وزارت ارتباطات صادر میشود.
منبع